Hvorfor gjør vi dette?

Et sted midtveis mellom twitter-meldingen Er dette deg? og dagen som ferskeste gutt i kontorlandskap 4A satt jeg i jobbintervju hos min kommende sjef i Innovasjon Norge. Det uunngåelige spørsmålet kom: Dersom du fikk bestemme, hva ville du gjort?

Da var jeg i gang!

Som den veloppdragne personen jeg er startet jeg med å unnskylde og understreke at jeg nødig ville tråkke i salater eller noen på tærne, før jeg gjorde akkurat det. Tråkket både i salater og på alle de tær jeg kunne finne. Jeg gjorde mitt ytterste for å fortelle at her måtte det strammes opp, ryddes og tenkes nytt. Dette kunne jeg! Både brukeratferd, og å tråkke folk på tærne.

Heldigvis hadde folka storsinn nok til å ta imot en som syntes det arbeidet jeg ville overta ansvaret for ikke helt holdt mål. Heldigvis fikk jeg allikevel jobben. Muligens på pur faenskap for å gi meg en lærepenge, det gjenstår for så vidt å se. Men de kunne bruke meg.

Så fort jeg hadde landet adgangskort og ny PC ble vi samlet på avdelingsseminar for å jobbe strategi. En overbærende sjef tok i mot innspill og diskuterte synspunkter, uten å gå i skyttergraven.

Nå, med noen uker mer fartstid og anledning til å gå ting mer i dybden, ser jeg bedre hva som er de idémessige utgangspunkt for jobben som er gjort, og at fornuftige prinsipper ligger i bunnen. Her begynner min oppgave for å gjøre en god jobb i Innovasjon Norge. Sørge for at Innovasjon Norge leverer enda bedre tjenester på nett.

Hva er så moralen i denne historien?

Er du, som meg, fersk i jobben? Eller har oppgavene blitt rutiner du gjør uten egentlig å tenke på hvorfor? Still spørsmål! Hvem er virksomheten til for, og hva kan vi gjøre bedre for at disse skal få et bedre tilbud? Hvorfor gjør vi dette? Det første svaret kan imidlertid være et stykke unna kjernen av det du egentlig etterspør. Så vær infantil, og spør igjen. Hvorfor gjør vi dette? Og igjen. Hvorfor gjør vi dette?

Fremtidsrettede arbeidsgivere må ha nok takhøyde til å høre på kritiske røster, og tørre å utfordre seg selv. Vi som skal ut og gjøre en god jobb for disse virksomhetene må samtidig ha tilstrekkelig selvtillit og vilje til å sette våre stempel på jobben som skal gjøres.

Endring og progresjon avhenger av at noen stiller de kritiske spørsmålene. Ved å spørre hvorfor viser du også at du sannsynligvis har satt deg inn i og gjort deg opp en mening om en sak, og kan bidra med å gjøre ting annerledes, og forhåpentligvis bedre. Så får vi heller være ydmyk nok til å innse at våre proklamasjoner må justeres når det er nødvendig.

 

PS: Nettstedet InnovasjonNorge.no ble nylig tildelt Farmandprisens bronsemedalje i klassen beste offentlige nettsted. Så gjengen som tenkte ut dette har nok tenkt mye riktig da de spurte seg selv hvorfor de gjorde dette. Gratulerer!

 

One comment

  1. Godt innlegg, Frank! Jeg elsker uttrykket «Start with WHY?». Deretter bør man vurdere å legge inn noen «So what» før man kanskje har kommet nærmere målet.

    Skal se om ikke dine spørsmål vil ta dere fra bronse til… noe bedre. Eller from Good to Great. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.