Jeg pusser opp!

Etter to år på lufta har bloggen omsider fått en ansiktsløftning. Først og fremst visuelt, men også innholdsmessig vil det bli en dreining.

Bloggen ble startet opp da jeg begynte i Innovasjon Norge. Utgangspunktet for å skrive var de utfordringer en møter i en ny jobb, og det faglige som har opptatt meg. Da passer det bra å gjøre en stilendring parallelt med at jeg har skiftet jobb internt i organisasjonen.

Jeg har nå har et større fagansvar enn tidligere. Det naturlige ville kanskje være å skrive mer om fag fra nå av, men bloggen vil heller bevege seg i en annen retning. Det kommer fortsatt tekster som spinner rundt fag og jobbsfæren, men vil nok også handle mer om ting utenom jobb og fag, mer om alt det andre livet har å by på. Mer om mennesker, mer om samfunn og det rundt oss.

Litt paradoksalt kanskje, siden det er nå jeg burde fordypet meg enda mer i alt det spennende jobben bringer. Slik jeg ser det handler det imidlertid ikke om å kutte bort noe, men heller skape mer bredde i stoffet som kommer. Så får vi se hva det kommer mest av – fag eller personlige betraktninger.

Og ja – rent visuelt har jeg pusset opp også. Fra mørkt til lyst, fra teksttungt til visuelt. Og ikke minst – responsiv, slik at den lett kan leses også på mobile flater. Jeg håper du liker den nye look’n feel – og ikke minst at du blir med videre til det nye innholdet.

Jeg gleder meg!

Foto: Tinou Bao

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.